Internationaal Kapellenfestival 2018

Terugblik zondag 1 oktober 2017,

 

Ons jaarlijkse kapellenfestival is weer begonnen. 10.30 gaan de deuren open en druppelen de eerste mensen binnen. In een korte tijd zit de zaal alweer aardig gevuld. De eerste klanken van Holand’anka klinken door de zaal als we geleidelijk beginnen met de brunch. Verschillende soorten brood, beleg, salades, kippenragout, warme beenham en roerei creëren een heerlijke geur door het hele gebouw. Na Holand’anka nemen de Kemp’ner muzikanten het over. Nog steeds komen en mensen binnen en het wordt al goed gezellig. De klanken van de Kemp’ner muzikanten laten de brunch heerlijk smaken.

Het optreden van de Kemp’ner muzikanten word overgenomen door Muzicánka en de brunch loopt langzaam ten einde. Onze leden zijn zich voor aan het bereiden op het komende optreden en onze cd presentatie, de een luistert naar de klanken van Muzicánka de ander speelt rustig warm. Ieder zo zijn eigen manier van voorbereiden. Onze voorzitter geeft nog even een leuk interview weg aan Omroep Venlo voordat wij gaan beginnen.

14.45 “sst Judaska speelt”, o nee dat is de titel van de 2e cd. Na 3 nummers gespeeld te hebben komt de postbode de nieuwe cd’s brengen. Daar is hij dan, “Echt Judaskaans” een cd waar wij als leden trots op zijn. Veel uren studeren, studio opnames, afmixen, fine tune het is het allemaal waard. (Dank aan Kerani Music studio) De eerste cd word postuum uitgereikt aan Eric, zijn vrouw Nancy neemt deze cd in ontvangst. De tweede cd gaat naar René Willemsen van ITSN, De derde cd naar Jan Kranen van Bekkerie ‘t Bruudje en de vierde aan Petra Gubbels van het Zalzershaof.

We brengen nog een aantal nummers ten gehore en dan is ook ons optreden ten einde. Egerländer 6 neemt de bühne van ons over en eerlijk is eerlijk, wat maken die een stukje muziek. Zelden zien we onze leden en de gasten in de zaal zo genieten, top!

Die Original Maaskapelle sluit de middag/avond af, altijd gegarandeerd een feestje!

 

Wij als Blaaskapel Judaska, willen graag iedereen die deze dag mede mogelijk heeft gemaakt ontzettend bedanken. Zonder alle vrijwilligers, muzikanten, leden, fans en natuurlijk sponsors zouden we dit niet voor elkaar krijgen.

 

Wij hebben ontzettend genoten, volgend jaar 7 oktober 2018 is het 17e Internationale Blaaskapellentreffen. Judaska is erin geslaagd om een hoogstaand engevarieerd programma samen te stellen. De entree is zoals altijd gratis, tot dan!

 

Reserveren voor de brunch kan al via onderstaand formulier.


Het kapellenfestival vindt plaats in activiteitencentrum Zalzershaof, zalzerskampweg 64, te Hout-Blerick. Aanvang festival om 11.00 uur. De zaal is open van 10.30 uur (niet eerder)

Zorg ervoor dat u alles invult in onderstaand reserveringsformulier.
Reservering brunch-2018
Voornaam (*)
Ongeldige invoer
Achternaam (*)
Ongeldige invoer
E-Mail (*)
Ongeldige invoer
Aantal personen (*)
Ongeldige invoer
Opmerking (*)
Ongeldige invoer
  
 
 

Facebook